Translate
ArabicChinese (Traditional)DutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianRussianSpanishSwedishTurkishVåra rum

Våra 82 rum är fördelade på sex våningsplan. Samtliga rum är utrustade med toalett, dusch eller badkar, TV och självklart fritt wifi. Alla gästrum och även allmänna utrymmen är rökfria.

I både små och stora rum finns skrivbord, stol och i de flesta rum förutom kabinrummen även en fåtölj. För de större sällskapen har vi rum med bäddbar soffa och plats för extrasängar (mot tillägg).

Våra rum vetter antingen ut mot en gågata eller mot gården i ett innerstadskvarter (gäller ej kabinerna som saknar fönster). Tänk på att Hotel Savoy ligger centralt i en av Sveriges större städer med allt vad det kan innebära av ljud från förbipasserande och trafik. Fastigheten håller på att uppgraderas successivt vilket innebär att standarden på rummen för närvarande varierar.

Ring oss på 054-15 66 40 så hjälper vi dig boka ett rum som motsvarar dina behov!

 

DOUBLE SUPERIOR

Om du vill unna dig det där lilla extra ska du boka ett av våra Double Superior! Här mår du gott i ett rum där det ingår såväl kylskåp med kalla drycker och choklad som badrumsartiklar. Du får låna en skön och bekväm morgonrock och tofflorna kan du ta med dig hem. Du som är medlem i Best Western Rewards får dessutom extrapoäng när du bokar ett Double Superior! I dessa rum kan ytterligare upp till två personer sova bekvämt i en bäddsoffa (mot tillägg). Samtliga Double Superior har dusch (ej badkar).

 

DUBBELRUM STANDARD

Våra dubbelrum är utrustade med antingen två stycken enkelsängar eller queensizebädd. Vid bokningstillfället kan önskemål om sängalternativ uppges men vid hög efterfrågan kan tyvärr inte sängalternativ garanteras. Dusch/badkar. Plats för extra- eller barnsäng.

 

KABINER

I en helt nybyggd del av hotellet har vi inrett enkel- och dubbelrum utan fönster men med hotellets alla bekvämligheter. Kabinerna har inglasade badrum med dusch vilket ökar ljusinsläppet och ger ett luftigt intryck. Kabinerna har heltäckningsmatta, skrivbord och stol. Ej plats för extra- eller barnsäng.

 

ENKELRUM STANDARD

I våra standardrum bor du bekvämt och sover i en skön enkelsäng. Dusch/badkar. Plats för barnsäng (ej extrasäng).

 

BUDGETRUM

Våra ekonomirum har en enkelsäng och rummens storlek motsvarar de för enkelrum standard. Ekonomirummen har dock ett mycket litet utrymme för toalett och dusch – var medveten om det när du bokar ett ekonomirum! Plats för barnsäng (ej extrasäng).