Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

OBS! Till och med sommaren 2020 renoveras våra gästrum (med undantag av de nybyggda kabinerna). Vi bygger dessutom fyra helt nya rum! Läs mer här!

Våra 85 rum är fördelade på sex våningsplan. 66 rum är från och med våren 2020 nyrenoverade med helkaklade badrum (toalett och dusch), TV och självklart fritt wifi. Fyra rum är dessutom helt nybyggda. Ett av dessa rum inreds med ett härligt bubbelbadkar för den som vill unna sig lite extra lyx!
Alla gästrum och även allmänna utrymmen är rökfria. I både små och stora rum finns skrivbord, stol och i alla rum förutom kabinrummen även en fåtölj. I samtliga rum finns dessutom ett strykcenter så du slipper bära skrynkliga kläder. Blir du sugen på något sött eller salt att äta och något läskande att dricka, handlar du i minikiosken i receptionen. Gott och enkelt - eller hur!

För de större sällskapen har vi rum med bäddbar soffa och plats för extrasängar (mot tillägg). Våra rum vetter antingen ut mot en gågata eller mot gården i ett innerstadskvarter (gäller ej kabinerna som saknar fönster). Tänk på att Best Western Hotel Savoy ligger centralt i en av Sveriges större städer med allt vad det kan innebära av ljud från förbipasserande och trafik.
Några av våra rum välkomnar hundar - ring 054-15 66 40 för att kontrollera tillgängligheten om du reser med din fyrbente familjemedlem.

      Våra rumskategorier    

Vi har rum för dig som reser själv eller i sällskap. Våra superiorrum har plats för upp till fyra personer (varav två i bäddsoffa mot tillägg). Några rum har plats för extrasäng liksom för hund (mot tillägg). Vill du sova tyst och garanterat mörkt även när solen står högst på himlen rekommenderar vi våra kabiner. Ring oss om du vill ha mer information om våra rumstyper - tillsammans hjälps vi åt att hitta en lösning som passar just dig!

Dubbelrum twin

Denna rumskategori innehåller 2 st 90 cm breda sängar som enkelt kan skjutas ihop. Badrummet är, liksom sovrummet, nyrenoverat och innehåller toalett och dusch. Alla våra rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.

Dubbelrum king

Denna rumskategori erbjuder en 180 cm bred säng för extra komfort när ni reser två stycken. Eller ett lyxigare alternativ för dig som reser själv men gillar att ha gott om utrymme.
Badrummet är, liksom sovrummet,  nyrenoverat och innehåller toalett och dusch.  Alla våra rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.

Superior

Om du vill unna dig det där lilla extra ska du boka ett av våra Superior-rum! Här mår du gott i ett rum där det ingår badrumsartiklar och ett kylskåp där du förvarar dina medhavda drycker och livsmedel. Du får låna en skön och bekväm morgonrock och tofflorna kan du ta med dig hem. Du som är medlem i Best Western Rewards får dessutom extrapoäng när du bokar ett Double Superior! I dessa rum kan ytterligare upp till två personer sova bekvämt i en bäddsoffa (mot tillägg).  

Kabiner

Våra fräscha enkelrum utan fönster kallar vi kort och gott för "kabiner".  Dessa har inglasade badrum med dusch vilket ger ett luftigt intryck.  Alla kabiner har heltäckningsmatta och är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord och vägguttag i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon. Ej plats för extra- eller barnsäng.

Enkelrum

I våra enkelrum bor du bekvämt och sover i en skön enkelsäng. I takt med att rummen renoveras, byts befintliga sängar med 90 cm bredd ut mot 105 cm.
Alla våra nyrenoverade rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.

Dubbelrum ekonomi

Våra dubbelrum ekonomi har två bekväma sängar som enkelt kan skjutas ihop och likadana bekvämligheter i övrigt som dubbelrum king och dubbelrum twin. Observera att den kombinerade toaletten/duschen är mycket liten - var medveten om detta när du bokar denna rumskategori.

Hundrum

Självklart ska du inte behöva lämna din fyrbente vän hemma när du besöker Karlstad! Några av våra rum är inredda med skålar för mat och dryck, en skön bädd och självklart något gott att mumsa på! Ring alltid 054-15 66 40 för att kolla tillgängligheten innan du bokar ditt rum (tillägg 250 kronor).
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.