Sure Hotel Savoy
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

¨¨¨
VÅRA RUM

OBS! Under vinterhalvåret renoveras våra gästrum (med undantag av de nybyggda kabinerna). Läs mer här!

Våra 81 rum är fördelade på sex våningsplan. Samtliga rum är utrustade med toalett, dusch eller badkar, TV och självklart fritt wifi. Alla gästrum och även allmänna utrymmen är rökfria. I både små och stora rum finns skrivbord, stol och i de flesta rum förutom kabinrummen även en fåtölj. Blir du sugen på något sött eller salt att äta och något läskande att dricka, handlar du i minikiosken i receptionen. Gott och enkelt - eller hur!

För de större sällskapen har vi rum med bäddbar soffa och plats för extrasängar (mot tillägg). Våra rum vetter antingen ut mot en gågata eller mot gården i ett innerstadskvarter (gäller ej kabinerna som saknar fönster). Tänk på att Sure Hotel Savoy ligger centralt i en av Sveriges större städer med allt vad det kan innebära av ljud från förbipasserande och trafik.
Några av våra rum välkomnar hundar - ring 054-15 66 40 för att kontrollera tillgängligheten om du reser med din fyrbente familjemedlem.

DOUBLE SUPERIOR

Om du vill unna dig det där lilla extra ska du boka ett av våra Double Superior! Här mår du gott i ett rum där det ingår badrumsartiklar och ett kylskåp där du förvarar dina medhavda livsmedel. Du får låna en skön och bekväm morgonrock och tofflorna kan du ta med dig hem. Du som är medlem i Best Western Rewards får dessutom extrapoäng när du bokar ett Double Superior! I dessa rum kan ytterligare upp till två personer sova bekvämt i en bäddsoffa (mot tillägg). Samtliga Double Superior har dusch (ej badkar).

DUBBELRUM

Våra dubbelrum är utrustade med antingen två stycken enkelsängar eller queensizebädd. Vid bokningstillfället kan önskemål om sängalternativ uppges men vid hög efterfrågan kan tyvärr inte sängalternativ garanteras. Dusch/badkar. Plats för extra- eller barnsäng.

KABINER

I en helt nybyggd del av hotellet har vi inrett enkel- och dubbelrum utan fönster men med hotellets alla bekvämligheter. Kabinerna har inglasade badrum med dusch vilket ökar ljusinsläppet och ger ett luftigt intryck. Kabinerna har heltäckningsmatta, skrivbord och stol. Ej plats för extra- eller barnsäng.

ENKELRUM

I våra standardrum bor du bekvämt och sover i en skön enkelsäng. Dusch/badkar. Plats för barnsäng (ej extrasäng).

EKONOMIRUM

Våra ekonomirum har en enkelsäng och rummens storlek motsvarar de för enkelrum. Ekonomirummen har dock ett mycket litet utrymme för toalett och dusch – var medveten om det när du bokar ett ekonomirum! Plats för barnsäng (ej extrasäng).
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.