Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra 85 rum är fördelade på sex våningsplan. 66 rum är sedan 2020-21 nyrenoverade med helkaklade badrum (toalett och dusch), TV och självklart fritt wifi. Fyra rum är dessutom helt nybyggda. Ett av dessa rum är inrett med ett härligt bubbelbadkar för den som vill unna sig lite extra lyx!
Alla gästrum och även allmänna utrymmen är rökfria. I både små och stora rum finns skrivbord, stol och i alla rum förutom kabinrummen även en fåtölj. I samtliga rum finns dessutom ett strykcenter så du slipper bära skrynkliga kläder.

För de större sällskapen har vi rum med bäddbar soffa och plats för extrasängar (mot tillägg). Våra rum vetter antingen ut mot en gågata eller mot gården i ett innerstadskvarter (gäller ej kabinerna som saknar fönster). Tänk på att Best Western Hotel Savoy ligger centralt i en av Sveriges större städer med allt vad det kan innebära av ljud från förbipasserande och trafik.
Några av våra rum välkomnar hundar - ring 054-15 42 00 för att kontrollera tillgängligheten om du reser med din fyrbente familjemedlem.

      Våra rumskategorier    

Vi har rum för dig som reser själv eller i sällskap. Våra familjerum har plats för upp till fyra personer (varav två i bäddsoffa mot tillägg). Några rum har plats för extrasäng liksom för hund (mot tillägg). Vill du sova tyst och garanterat mörkt även när solen står högst på himlen rekommenderar vi våra kabiner. Ring oss om du vill ha mer information om våra rumstyper - tillsammans hjälps vi åt att hitta en lösning som passar just dig!

Dubbelrum Standard

Denna rumskategori innehåller 2 st 90 cm breda sängar som enkelt kan skjutas ihop. Badrummet är, liksom sovrummet, nyrenoverat och innehåller toalett och dusch. Alla våra rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon. Ett av våra dubbelrum standard är anpassat för gäster i rullstol med extra bred dörr till wc/dusch samt handtag vid wc. Detta rum saknar fåtölj och är utrustat med ett mindre skrivbord för ökat utrymme.

Dubbelrum King

Denna rumskategori erbjuder en 180 cm bred säng för extra komfort när ni reser två stycken. Eller ett lyxigare alternativ för dig som reser själv men gillar att ha gott om utrymme.
Badrummet är, liksom sovrummet,  nyrenoverat och innehåller toalett och dusch.  Alla våra rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.

Familjerum

I våra familjerum finns en dubbelsäng och en bäddsoffa med plats för två personer. Dessa rum är dessutom utrustade med ett minikylskåp.
Samtliga familjerum är, liksom hotellets övriga rum, nyrenoverade.
Observera att husdjur ej är tillåtet i våra familjerum.

Kabiner

Våra fräscha enkelrum utan fönster kallar vi kort och gott för "kabiner".  Dessa har inglasade badrum med dusch vilket ger ett luftigt intryck.  Alla kabiner har heltäckningsmatta och är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord och vägguttag i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon. Ej plats för extra- eller barnsäng.

Enkelrum

I våra enkelrum bor du bekvämt och sover i en skön enkelsäng som är 105 cm bred.
Alla våra nyrenoverade rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.
Några av våra enkelrum är utrustade med kylskåp.

Dubbelrum ekonomi

Våra dubbelrum ekonomi har två bekväma sängar som enkelt kan skjutas ihop och likadana bekvämligheter i övrigt som dubbelrum king och dubbelrum twin. Observera att den kombinerade toaletten/duschen är mycket liten - var medveten om detta när du bokar denna rumskategori.

Hundrum

Självklart ska du inte behöva lämna din fyrbente vän hemma när du besöker Karlstad! Några av våra rum är inredda med skålar för mat och dryck, en skön bädd och självklart något gott att mumsa på! Ring alltid 054-15 42 00 för att kolla tillgängligheten innan du bokar ditt rum (tillägg 250 kronor/vistelse).
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.