Translate
ArabicChinese (Traditional)DutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianRussianSpanishSwedishTurkishRestaurang Pinchos

Spanska quesadillas, asiatiska dumplings och belgiska våfflor. På Pinchos äter du dig jorden runt i en varm och trivsam miljö och njuter av smakfulla smårätter tillagade på schyssta råvaror.

Redan innan du checkat in på Hotel Savoy har du med största sannolikhet upptäckt restaurang Pinchos, eftersom vi delar entré tillsammans med Scalateatern.

Pinchos är en unik smakupplevelse och samtidigt Sveriges allra som första app-restaurang! Ladda ner restaurangappen ”Pinchos” på Apple store eller Google play, boka ditt bord och välj tapasrätter från den smakfulla menyn.

Som gäst på Hotel Savoy är det också i restaurang Pinchos du avnjuter en välsmakande frukost i en miljö som andas Moulin Rouge. Självklart serveras frukosten tillsammans med dagsfärska morgontidningar, nybakat bröd, knaperstekt bacon, pannkakor, mumsig äggröra och allt det andra som hör en hotellfrukost till. Välkommen till bords!

Öppettider frukostservering:

Vardagar 06.30 – 09.30

Helger 07.00 – 10.00

Reser du tidigare? Kontakta receptionen senast 22.00 kvällen före så ordnar vi en grab´n go-påse med lite gott och nyttigt!