Husfru/arbetsledare housekeeping

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande, roligt, spännande och intressant uppdrag där du jobbar såväl administrativt som i drift! 
Som husfru/arbetsledare housekeeping är du en viktig lagspelare i vår målsättning att leverera högsta möjliga gästnöjdhet!

Avdelningen Housekeeping har som uppdrag att ansvara för att våra gästrum är rena, fräscha och hela. Även allmänna ytor som till exempel hiss, trapphus och receptionsområde ingår i städuppdraget.
Avdelningen består av ett flertal hotellstädare där några tillhör den fasta personalstyrkan medan andra kallas in vid behov.

Som husfru/arbetsledare är det du som leder och fördelar det dagliga arbetet på avdelningen Housekeeping. Det är även du som beställer linne och övriga förbrukningsvaror (till exempel städprodukter). Du ansvarar för bemanning/schemaläggning i samråd med receptionspersonalen. Du deltar själv med städning av avrese- och stannarum samt allmänna ytor utifrån behov.
Du ansvarar och planerar även för periodiska storstädningar av hotellet.
Du deltar i rekryteringen av medarbetare till avdelningen Housekeeping.
Du kommer även att få kunskaper i receptionsarbetet för att, vid behov, arbeta i receptionen.
Best Western Hotel Savoy är Svanenmärkt vilket innebär särskilda städrutiner och användning av utvalda miljögodkända kemiska produkter.

GRUNDKRAV
• Flytande svenska och goda kunskaper i engelska.
• Stor datorvana 
• Du är en noggrann, lyhörd och samarbetsvillig lagspelare som värdesätter ett gott kamratskap och gärna bidrar med egna ideer för att lyfta verksamheten till ännu högre höjder
• Hög social kompetens
• Tidigare erfarenhet som arbetsledare är en merit
• Tidigare erfarenhet inom lokalvård är en merit
• Flexibel avseende arbetstider

ARBETSTIDER
• Vardagar 08.00 - 16.00, helger 09.00 - 15.00 (observera att det är verksamhetens behov som styr arbetstiderna, dessa kan därför justeras/ändras med kort varsel)
• Tjänstgöring ca en helg i månaden eller vid behov

INTRODUKTION
Som nyanställd kommer du att få delta i en introduktion.

SENASTE ANSÖKNINGSDAG / TILLTRÄDE / LÖN / KOLLEKTIVAVTAL
• Senaste ansökningsdag är 20/1 2023
• Senaste tillträdesdag är 30/1 (vi hanterar ansökningarna löpande och kan komma att rekrytera innan senaste ansökningsdag)
• Lön enligt gällande kollektivavtal HRF/Visita

MER INFORMATION
Ring hotellchef Michael Österman (0760-16 18 89) för mer information.

ANSÖKAN
Ansökan ska skickas i mail till info@savoy-karlstad.se

Observera att vi förutsätter att du som söker tjänsten gör det av intresse för att arbeta hos oss och inte för att förbättra din jobbsökar-statistik gentemot a-kassan/arbetsförmedlingen. Vi förutsätter även att du läst grundkraven vilka specificeras i denna rekryteringsannons.

Vi hanterar ansökningarna löpande och kan därför komma att avsluta rekryteringen i förtid om vi hittar rätt person innan sista ansökningsdatum.

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.